Asszociáció | Keresőszó asszociáció

Humán Web honlapkészítés, keresőoptimalizálás logo

Mire asszociálunk? Honlapkészítés, keresőszó kutatás, kulcsszó tanulmány készítés +36 20 2305054

Honlapkészítés oldal navigáció

Tegye a kedvencekhez Ctrl+D-vel /Windows and Chrome OS/; vagy command-d-vel /Mac/

Miben segíthetünk? Mi a kérdése?

Asszociáció, képzettársítás

Vajon mire asszociálunk? Melyek a legtöbbet keresett kulcsszavak?

A gyakori keresőszavak ismerete elemi érdeke minden felhasználónak.

Asszociációs kapcsolat és reakcióidő

Minél rövidebb a reakcióidő, annál szorosabb kapcsolatra asszociálunk. A kisködmön szó hallatán nyílván a kincskereső szó jut eszünkbe, és máris összeáll a [Kincskereső kisködmön] szókapcsolat.

Keresőszó vagy kulcsszó?

Attól is függ a képzettársítás, hogy ki melyik oldalon áll. Másra asszociál a webszerkesztő, mint a felhasználó. Ami a böngésző látogató számára keresőszó, az a webszerkesztő számára kulcsszó.

Asszociáció és idegen nyelvek

Kulturális háttér, idegen nyelvek ismerete is hat gondolatainkra. Máshogy gondolkodik, aki angolul tud. Neki a website szó is beugrik, amikor mások honlap, weblap, weboldal szóra gondolnak.

Felhasználó keresési szokásai

Internet felhasználók két vagy több szóból álló szókapcsolattal - kereső kifejezéssel - keresnek. Pontosabban, ha egy szavas keresőszóval kezdik a keresést, később finomítják a keresést.

Gyakori keresőszó az utazás. Könnyű belátni, hogy a last minute utazás vagy az all inclusive utazás kereső szavak pontosabb találatot adnak annak, aki ilyen utazási lehetőséget keres.

SEO specialista - más néven optimalizáló szakember - jól ismeri a felhasználók asszociációs szokásait. Ezeket a szokásokat is beépíti a keresőszó tanulmányba, ami a keresőoptimalizálás alapjául szolgál.

Keresőszó kiválasztása

Szókapcsolatok kiválasztásakor jelentős az asszociáció szerepe, de önmagában az asszociációs készség kevés a sikerhez. Keresőszavakat kulcsszó vizsgálattal érdemes kiválasztani a weboldalhoz. Az internet nemzetközi jellege miatt gyakori az angolos képzettársítás webszerkesztők és marketing szövegírók körében.

Asszociációs nyelvi eszközök

Adott témával kapcsolatban tág határok között asszociálunk. Minél gazdagabb tapasztalattal, ismerettel bírunk, annál tágabb lehet a gondolattársítás köre.

Főleg német kulcsszavak esetében ad jó asszociációs ötleteket a Hannoveri Leibniz Egyetem RRZN - https://metager.de/asso.html - asszociátor szolgáltatása.

A legtöbb kereső (google, gigablast, yahoo, bing) használható asszociációs eszközként is.

Kulcsszó tanulmány, konkurencia vizsgálat

Optimalizált weboldalakhoz kulcsszó tanulmány készítése és konkurencia vizsgálat szükséges.

A nyomtatott oldal szinei: fehér háttér, fekete betű. Nyomtatás most

Biztosra akar menni? Bízza SEO szakemberre a legtöbbet keresett kulcsszavak felkutatását! Több éves tapasztalatunk van weblap fordítás, kulcsszó kutatás és web marketing területén.

Mérlegképes könyvelő kifejezés vizsgálata oldalon választ talál arra a kérdésre, hogy milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni egy könyvelőiroda honlapját.

Frissítve: 2015-05-30.

Visszatérés az oldal elejére