Jogi feltételek | használati feltételek

Humán Web honlapkészítés, keresőoptimalizálás logo

Feltételek használattal kapcsolatban +36 20 2305054

Navigáció honlapkészítéshez

Tegye a kedvencekhez Ctrl+D-vel /Windows and Chrome OS/; vagy command-d-vel /Mac/

Miben segíthetünk? Mi a kérdése?

Használattal kapcsolatos információ

A weboldal használatához nem szükséges regisztráció. Ha űrlap vagy e-mail használatával küld információt vagy kér ajánlatot, meg kell adnia az e-mail címét. Ezt önkéntesen teheti meg. Küldés előtt olvassa el adatvédelmi - más néven privacy - nyilatkozatunkat!

  1. Felhasználási feltételek elfogadása
  2. Garancia kizárása
  3. Felelősség korlátozása
  4. Szerzői jog
  5. Szerzői jog megsértése
  6. Jogszabályok
  7. External link használata
  8. Változtatás joga

1. Felhasználási feltételek elfogadása

A felhasználó elismeri és elfogadja, hogy saját kockázatára és felelősségére használja a honlapot, az általa nyújtott tartalmat.

2. Garancia kizárása

A weblapon található információk kizárólag tájékozódási célt szolgálnak. Az információk pontosságára, teljességére a Humán Web Bt nem ad garanciát. A honlapon található információk nem tekinthetők ajánlatnak, vagy üzleti tanácsadásnak. Tanácsadás kizárólag munkatársunk személyes részvételével és szerződéskötés után történhet.

3. Felelősség korlátozása

A Humán Web Bt és alkalmazottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért - beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt hasznot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is -, amelyek a Humán Web Bt honlapjára történő belépésből vagy a honlap használatából erednek.

4. Szerzői jog

Minden jog fenntartva. Kereskedelmi célú felhasználás csak előzetes írásbeli hozzájárulásunk esetében történhet. Ön szabadon - írásbeli engedély nálkül - elhelyezhet oldalainkra mutató linket, feltéve, hogy a link szövege a honlapunk tartalmával összhangban van. Erre példa:

<a href="http://www.human-web-bt.com/" title="Honlapkészítés, optimalizált honlap készítés">Honlapkészítés, optimalizált honlap készítés</a>

A honlapon esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és/vagy logói az adott cégek védjegyei.

Ugrás az oldal elejére

5. Szerzői jog megsértése

Ha úgy gondolja, hogy sérelem érte szerzői joggal - vagy szellemi tulajdonával - kapcsolatban, próbálja felvenni a kapcsolatot a honlap tulajdonosával.

6. Jogszabályok

A Humán Fordítás és Web Marketing Bt - röviden Humán Web Bt - honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag Magyarország jogszabályaival összhangban megengedett.

A nyomtatott oldal szinei: fehér háttér, fekete betű. Nyomtatás most

A Humán Web Bt mindent megtesz annak érdekében, hogy értékes, megbízható külső linkeket helyezzen el honlapján. A külső oldalak használata esetén a felhasználó felelőssége, hogy megismerje a külső oldalhoz tartozó adatvédelmi nyilatkozatot és használati feltételeket.

8. Változtatás joga

Fenntartjuk a jogot arra, hogy szükség szerint bármilyen változtatást, javítást végezzünk a honlapon.

Akadálymentesített oldal frissítés dátuma: 2012-06-04.

Ugrás az oldal elejére