Weblap vizsgálat validátor segítségével

Humán Web honlapkészítés, keresőoptimalizálás logo

Weboldal ellenőrzés html validator használatával. Honlap felmérés és korrekció. Skype: seo-web-marketing. Hívjon! +36 202305054

Honlapkészítés oldal navigáció

Tegye a kedvencekhez Ctrl+D-vel /Windows and Chrome OS/; vagy command-d-vel /Mac/

Miben segíthetünk?

Hibátlan kommunikáció = jobb érvényesülés

Html validatorok használata

Weblap vizsgálata "online validator" segítségével

A legismertebb validator HTML standard vizsgálathoz a w3.org weboldalon található. Weboldal html/xml kódok helyessége ellenőrizhető vele. A szerverre feltöltés (ftp) előtt - saját pc-n - is vizsgálható az oldal.

A wdg validator előnye, hogy a teljes weblap (összes oldal) egyetlen beállítással vizsgálható: htmlhelp.com/tools/validator

Miért hasznos a html kódok ellenőrzése?

Amikor hibátlanul jelenik meg a honlap a monitoron, nem lehetünk biztosak abban, hogy valóban helyesen van megírva a html vagy javascript kód. Szoftveres teszteléssel apró hibákat is meg lehet találni. Olyan hibát, ami a vizuális élményt nem akadályozza, de a letöltési időt rontja.

A html kódok érvényesítésén kívül a külső stílus fájl érvényességét is ellenőrizni kell. Ehhez az oldalhoz tartozó css fájlt Ön is ellenőrizheti a css validátorral.

A weblap értékelésére negatív hatással van a nem érvényes kód. Más szavakkal, a kereső rendszerek algoritmusában pontvesztességet eredményez.

Mikor használjuk a validátorokat?

A nyomtatott oldal szinei: fehér háttér, fekete betű. Nyomtatás most

A weboldalon történt módosítások után ajánlatos újra lefuttatni validator programot. Webáruházak esetében - a nagy verseny miatt - igen fontos a HTML kódok vizsgálata. Hibátlan kódok a weboldal betöltési sebességet jelentősen gyorsítják.

A fentieken kívül jó szívvel ajánlom kipróbálásra az alábbi validatorokat

Utolsó frissítés dátuma: 2015-05-30.

Visszatérés az oldal elejére