Search, magyarul keresés | kulcsszó tanulmány készítés

Humán Web honlapkészítés, keresőoptimalizálás logo

Keresőszó, kulcsszó tanulmány készítés. Ismerjük a felhasználók szokásait. Hívjon, hogy segíthessünk +36 20 2305054, skype: seo-web-marketing

Honlapkészítés oldal navigáció

Tegye a kedvencekhez Ctrl+D-vel /Windows and Chrome OS/; vagy command-d-vel /Mac/

Miben segíthetünk? Mi a kérdése?

Keresés, kereső kifejezés, keresési tippek

Keresőszó, kulcsszó

A honlap témájával kapcsolatos legtöbbet keresett keresőszó - vagy keresőkifejezés - megtalálása elemi igény a keresőoptimalizálás sikeréhez.

Optimális esetben azokra a keresőszavakra történik a keresőoptimalizálás, amit gyakran keresnek a felhasználók. A SEO specialista ismeri a keresési szokásokat. Ennek megfelelően gyűjti össze a keresőszavakat, amelyek az optimalizált oldal kulcsszavai lesznek.

A legjobb keresőszavak használata a látogató számára is fontos. Minél jobban szűkiti a keresést, annál pontosabban fogja megtalálni, amit keres.

Böngészők

Legnépszerűbb, legismertebb a Google. Utóbbi időben a Bing népszerűsége is javul. A Yahoo, Gigablast és az Alltheweb keresési funkcióit is érdemes kipróbálni.

Keresési tippek

A nyomtatott oldal szinei: fehér háttér, fekete betű. Nyomtatás most

  1. Alkalmazzon földrajzi szűkítést kereséskor!
  2. Használjon szókombinációt kereséshez!
  3. Ha adott keresőszóval a .hu végződésű - magyar felső szintű domain névre utaló - honlapok érdeklik, akkor a keresőszó után írja ezt a kódot: site:.hu
  4. Használjon *-ot is a szavak előtt, után, vagy két szó között! Például az akciós * utak beírásával akciós last minute utak, vagy akciós ajánlatok repülős utak lesznek a találatok között.

Ugrás az oldal elejére