Weboldal marketing | Látogatottság növelés

Humán Web honlapkészítés, keresőoptimalizálás logo

Válassza a keresőmarketing vagy SEO módszereket hirdetés helyett! Keresőoptimalizálás tanácsadás, optimalizáció etikus módszerekkel. Hívjon! +36 20 2305054

Honlap marketing

Weboldal marketing, honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Hogyan szerezhet több ügyfelet?

Eredményes honlap átalakítás

Hírdetés helyett válassza a keresőmarketinget! Tegye sikeressé weboldalát!

I. Honlap elemzés, más szóval diagnosztika

Első az állapotfelmérés. Amikor Ön szervízbe viszi autóját, vagy orvoshoz megy, akkor is feltérképezik az állapotot. A diagnózis-készítés minden sikeres beavatkozás előfeltétele. Ha a kereső robot hibát észlel a honlap html kódjaiban, csökkennek esélyei a jó helyezésre. Ezért állapotfelméréssel - honlap elemzéssel - kezdődik a keresőoptimalizálás.

Aki érti a keresőoptimalizálás mesterségét, tesztelő eszközöket használ. Első teszteléshez jól használható ingyenes eszköz: honlap analizátor. Alaposabb átvizsgáláshoz többszörös tesztet kell elvégezni, amit érdemes SEO specialistára bízni.

II. Kulcsszó optimalizálás - keresőszó csoport meghatározása

Mi a kulcsszó analízis haszna? Elemző módszerekkel meghatározhatók a legtöbbet keresett kifejezések. A reklám költségekre is hatással van az optimalizálás. Ennek lényeges része a kulcsszó elemzés.

III. Konkurencia elemzés

Mire jó a versenytárs elemzés? A versenytársak módszereinek feltárására szolgál a konkurenciaelemzés. A konkurens weblapok tanulmányozása az első optimalizáláskor a legfontosabb, de rendszeres optimalizálás esetén ajánlatos időszakonként újra elvégezni. Egyszeri keresőoptimalizálás is javítja a láthatóságot és általában új ügyfeleket hoz, de rendszeres optimalizálásra kell törekedni.

IV. Honlap optimalizálás, SEO

A részfeladatok - állapotfelmérés, kulcsszó meghatározás - elvégzése után kell a honlap optimalizálást elvégezni. A weboldal elsősorban az internet felhasználók számára készül. Azt is figyelembe kell venni optimalizálás során, hogy a weblapok egyik legfontosabb látogatója a google kereső robotja, ismertebb nevén Googlebot. Ezzel kapcsolatos téma a XML sitemap készítés

 V. Linképítés - weboldal regisztráció tematikus katalógusokba

Minél több és minél magasabb PR értékű katalógusból sikerül a honlapra mutató linket szerezni, annál népszerűbb lesz a saját honlap.

Rosszhírű katalógusokhoz való csatlakozás kerülendő. Ezt büntető pontokkal szankcionálják a keresőgépek.

A nyomtatott oldal szinei: fehér háttér, fekete betű. Nyomtatás most

A negatív hatás elkerülése érdekében érdemes szakemberre bízni a megfelelő katalógusba történő ajánlást.

Tudta, hogy a rendszeres hírdetés drágább, mint a keresőmarketing? Linkmarketing, linképítés természetesen

Olvassa el a Befektetés célú, céges honlapkészítés oldalt is!

Weboldal utolsó frissítés dátuma: 2014-08-23.

Visszatérés az oldal elejére