Weboldal reklám, hirdetési felület | Honlap marketing

Humán Web honlapkészítés, keresőoptimalizálás logo

Mire gondol a reklám szó hallatán? Az online reklámozás, internetes hirdetés érdekli? Hívjon most! +36 20 2305054, skype: seo-web-marketing

Honlapkészítés oldal navigáció

Tegye a kedvencekhez Ctrl+D-vel /Windows and Chrome OS/; vagy command-d-vel /Mac/

Miben segíthetünk?

Hogy is működik a weboldal reklám?

Mire gondol a legtöbb ember a reklám szó hallatán? Óriásplakát, hirdetés, reklámfilm, amit leggyakrabban említenek az emberek. Vagyis hagyományos reklám-marketing eszközökre gondolnak. Az értékesítést támogató eszközök között még mindig a tradicionális reklámozás a legismertebb.

A reklám-marketing piacon fokozatosan áttolódik a súlypont az internetes marketing, ezen belül a SEO felé. A Search Engine Optimization kezdőbetűivel alkotott mozaikszó jelentése weblap kereső optimalizálás.

Internetes reklámok

Internetes jelenlét saját weblappal? Igen, honlap reklám olcsó online hirdetéssel!

Termék vagy szolgáltatás promóciája online reklámmal, sőt saját weboldallal is történhet. A korábban megismert reklám-marketing eszközökhöz képest olcsón lehet optimalizált weblapot készíteni. Ha jól van optimalizálva a weblap, akkor a google keresőben sokan meg fogják találni.

Ezért bármelyik cég weboldala hirdetési felület lehet. Előnyei a következők:

  1. A felhasználó éjjel-nappal megtalálja a weboldalt
  2. A weboldalon állandó termékbemutatót lehet tartani
  3. Ezen a felületen szöveges hirdetés, kép, vagy reklám videó is megjeleníthető
  4. Gyakran és könnyen frissíthető az információ
  5. Mérhető a látogatottság, a weboldalon töltött idő, a megtekintett oldalak száma

Online hirdetés, PPC weboldal raklám

A kattintás alapú online reklám terjedt el legjobban az internetes reklámok között. Jellemzője, hogy a találati oldalon történő megjelenésért nem kell fizetni, hanem csak a kattintások után. Ez a reklámeszköz PPC néven került be a köztudatba. A google adwords kattintás alapú hirdetés a legismertebb.

Direkt marketing

Az elektronikus kereskedelemhez kapcsolódó törvényi szabályozás szűkíti a DM - ismertebb nevén levél kampány - lehetőségeit. Az emailkampány új termékek esetében hatékony eszköz lehet. Persze a kéretlen emaileket senki sem szereti. Ha mégis direct marketinget alkalmaz valaki, meg kell ismernie az új reklám törvény keretein belüli jogi szabályozást.

Hogyan működik a keresőoptimalizálás

A nyomtatott oldal szinei: fehér háttér, fekete betű. Nyomtatás most

Keresőoptimalizálással a legtöbb weboldal átalakítható úgy, hogy a keresőkben (Google, Bing, Yahoo, stb) - természetes találatok között - jó helyezése legyen. Weblap kereső optimalizálásnak köszönhetően a saját weboldal hatékony reklámeszköz lehet. A honlap reklám folyamatos reklám kampányhoz hasonlítható. Egy optimalizált weblap hozza az ügyfeleket.

Bónusz tipp

A webforgalom növelés egyik módja a mobil eszközökre optimalizált oldal kivitelezése. Készíttessen mobilbarát weboldalt, ami jól jelenik meg kisebb képernyőn is!

Akit érdekel a weboldal reklámozás, azt ez is érdekelheti: Webforgalom mérés és látogatottság növelés

Frissítve: 2012-12-11.

Ugrás az oldal elejére